BBC: Sërish sulme të rënda në Gaza, konflikti hyn në ditën e pestë

Ushtria izraelite ka intensifikuar sulmin e saj ndaj Gazës, ndërsa militantët palestinezë vazhdojnë të gjuajnë me raketa në Izrael në ditën e pestë të luftimeve.
Ushtria e Izraelit tha se forcat ajrore dhe tokësore ishin të përfshira në sulme të premten por nuk kishin hyrë në Gaza.