Berisha nxjerr foton: “Shqiptarët flenë rrugëve në Francë”; I komenton Genta e Big Brother: Pse kur ishe ti, iknim me jaht?!

Qytetari i ka dërguar Berishës mesazhin dhe një foto ku duket një i ri që fle në një parmak, buzë rrugës.

Mes shumë komentuesve, bie në sy ai i ish-banores së Big Brother Genta Gjalpi. Ajo i kthehet ish-kryeministrit duke thënë se dhe në kohën e tij shqiptarët ashtu largoheshin nga vendi i tyre.

“Pse kur ishe ti ne pushtet, me cfare iknin me jaht apo me çarter? Njesoj kane ikur, ne kembe ne Greqi, me gomone ne Itali mos na hap barkun aman”, komenton Genta.