OSHEE jep njoftimin e rëndësishëm: Nesër do të ndërpritet energjia elektrike për 8 orë në këto zona të Tiranës

OSHEE ka dhënë një njoftim të rëndësishëm për qytetarët e Tiranës, pasi ka njoftuar se ditën e nesërme do të ndërptritet energjia elektrike në disa zona.

SIpas OSHEE, nga ora 09:00 deri në orën 17:00 do të ndërpritet energjia elektrike pjesërisht në rrugën “Besim Alla” dhe në rrugën “Shyqyri Brari”.

“Në vijim të investimit të OSSH për përmirësimin e cilësisë së furnizimit me energji elektrike, nesër, 19 gusht do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë.

09:00-17:00

Pjesërisht: Rruga “Besim Alla”, rruga “Shyqyri Brari”, njofton OSHEE.