Beteja me Covid, BE në prill pret 100 milion vaksina

Presidentja e Komisionit Europian Ursula von der Leyen tha se rreth 100 milion doza vaksinash do të mbërrijnë në BE në Prill dhe 300 milion deri në fund të Qershorit.

“Nga Prilli e tutje, sasitë mund të dyfishohen sipas planeve të prodhuesve,  sepse  disa vaksina të tjera janë gati për t’u aprovuar,” tha von der Leyen në një intervistë me gazetat gjermane Stuttgarter Zeitung dhe Stuttgarter Nachrichten.