BKH mbyll procesin e testimit fizik për kandidatët, 115 nuk arrijnë të kapin normat në vrapim

Byroja Kombëtare e Hetimit ka mbyllur ditën e sotme procesin për testimin fizik të kandidatëve.

Nga 325 kandidatë, 210 arritën të kualifikohen ëpr në fazën tjetër, ndëkorkohë që 115 prej tyre nuk arritën të kapnin normat e duhura në vrapim.

Testimi i aftësive fizike u zhvillua nën vëzhgimin dhe monitorimin e Komisionit Ndërkombëtar të Ekspertëve, të caktuar nga SHBA dhe BE.

Kandidatët e kualifikuar, në datën 15.06.2021, do t`i nënshtrohen Testit të Esesë me shkrim, i cili do të zhvillohet në Pallatin e Kongreseve.