“Bungot” që dominojnë fal lidhjeve të fshehta me politikën

Me ndërmjetësimin e politikës babë e bijë arritën të merrnin poste të rëndësishme shtetërore dhe të bëheshin biznesemenë të pushtetshëm.

Një nga artistet që ishte pro prishjes së teatrit ishte regjisori Leka Bungo.

Mbiemri Bungo nuk është i panjohur as për  sistemin e drejtësisë  vajza e Lekës, Genta Tafa Bungo është pjesë e komisionit të pavarur të kualifikimit, që kryen kontrollin e gjyqtarëve dhe të prokurorëve.

Babë e bjë janë bërë bashkë, ku njeri shkatërroi teatrin ndersa tjetri shkatërroi sistemin e drejtësisë me anë të korrupsionit.
Kujtojmë se kohët e fundit Leka Bungo  mori postin e kryetarit të Këshillit Drejtues të RTSH-së. Kjo pasi Parlamenti në fillim të muajit Mars votoi pro zgjedhjes së aktorit Leka Bungo. Kanë qenë 77 deputetë ata që kanë votuar pro kandidaturës së Bungos për këtë pozicion, duke e kaluar atë si kryetar të Këshillit.