Pse Genoveva Calavera po përbalt të vërtetën e saj?

Genoveva Calavera ishte Shefja e Monitorimit të Vettingut në Shqipëri e cila u largua bashkë me hajdutët e saj, duke e thelluar akoma më shumë kalbjen e sistemit tonë të drejtësisë.

Calavera u largua duke e lënë procesin e vettingut në ngërç, heziton të pastrojë drejtësinë nga llumi dhe gjithashtu del e thotë se këto janë shpifje. Calavera e di fare mirë që shpifje mund të cilësojë një ionformacion që është i pabazuar në fakte, ndërsa faktet kanë dalë në dritë nga vetë Calavera.

Shefja e Monitorimit të Vettingut në Shqipëri, shkoi dhe e pa me sytë e saj pikturën nudo të Firdes Shulit e cila tërhiqte klientët dhe të pandehurit dhe kryente marrëdhënië seksuale në zyrë.

Shefja e Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit në Shqipëri, Genoveva Calavera e pa me sytë e saj pikturën nudo të Firdesit e cila rrinte varur në zyrën e kësaj të fundit. Pra, Calavera shkoi në zyrën e Firdesit e informuar nga lajmet tona se Firdesi mbante në zyrë një pikturë nudo, pikturë e cila tërhiqte “klientelën” e saj, të dënuar e të pandehur, për ta kthyer zyrën e saj në dhomë gjumi.

Shefja e “ONM”-së vërtetoi vetë edhe njëherë se lajmet janë të bazuara dhe të faktuara. Lajmet hedhin dritë mbi të vërtetën e procesit të vettingut në Shqipëri që mesa duket Calavera nuk e pranon dot të vërtetën e hidhur të vettingut të llumosur që nuk i bëri dot derman dhe u largua.

Calavera ka sekuestruar me dorën e saj foton nudo, e cila ka pasur përmasat prej 1 metra  gjatësi, dhe 65 cm e gjërësi, në sfond me njgjyrë rozë dhe me organin gjenetal të pa depiluar, flokë të gjata me ngjyrën e flokëve të Firdesit.

dhe Hans Kijlstra, gjyqtar i Gjykatës së Rrethit të Amsterdamit dhe kryetar i dhomës për ekstradimet dhe Urdhër Arrestet Evropiane, një ekspert i trafikimit të qënieve njerëzore mban në ruajtje foton nudo të Firdesit.

Calavera duhej të ndiqte të vërtetën dhe t’i përmbahej ligjit jo të shkelë me këmbë faktet që ajo vetë ka nxjerrur në dritë.