COVID-19/ SHBA regjistron mbi 60 mijë raste në 24 orë

Shtetet e Bashkuara kanë raportuar të 68,419 raste të reja me Covid-19 gjatë 24 orëve, sipas të dhënave nga Universiteti Johns Hopkins.

Gjithashtu gjatë 24 orëve të fundit janë raportuar 2,366 viktima.

Deri më tani janë regjistruar të paktën 27,825,043 raste në SHBA ndërsa numri i viktimave ka arritur në 490,447  që nga fillimi i pandemisë.

SHBA- ja ka nisur fushatën e saj të vaksinimit  dhe deri më  janë shpërndarë 72,423,125 doza të vaksinës, sipas Qendrave për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve në vend./