Dëndohet me 5 vite burg bizesmeni i ndërtimit, mashtroi mikun e tij duke shitur 2 herë apartamentin

Andon Pango është dënuar me 5 vite burg nga Prokuria e Tiranë.Bizesmeni i ndërtimit  është dënuar për  veprën penale  “Mashtrim me pasoja të rënda”.

Shtetasi që është mashtruar është Alush Alla, të cilit i është shitur  apartamenti dhe dyqani  në zonën e “Kopshtit Zologjik “, po e njëjta shitje i është berë dhe një personi tjetër.

Prokurori  i çështjes ka kërkuar, pezullimin e ekzekutimit të dënimit me burgim të biznesmenit Alush Alla, dhe vënien e tij në shërbim prove për një periudhë 2 vjeçare.

Andon Pangos i është kërkuar që ti kthehet shuma e parave të marrë nëpërmjet, mashtrimit ose të dorëzojë apartamentin Alush Allës.

Dikur kanë patur mardhenie shoqërore midis tyre, ndërsa sot janë të përfshirë në një konflikt gjyqësor.