Dhe sa gjatë do të lejohen të inkriminuarit në reformën e drejtësisë?

Çdo ditë e më tepër marrim informacione mbi procesin e reformës në drejtësi e cila thuhet se po përparon. Në fakt po, reforma në drejtësi po përparon për botën e krimit dhe për marionetat e tyre të vendosura në komision pikërisht për t’i mbrojtur këta të fundit. Komisionerja Etleda Rustem Çiftja  e cila ka lidhje me krimin pasi ajo është e martuar me Dejvi Bujar Çiftja,  njëkohësisht Etleda Rustem Çiftja ka një motër e cila quhet Ornela Xhihani dhe është e martuar me shtetasin Arian Xhihani.

Arian Xhihani është  vëllai I Zamir Xhihanit dhe së bashku kanë dhe një shoqëri tregtare  e quajturXHIAR-2009  e themeluar në datë 15/01/2009 me Nr NIPT K92521803I,  me adresë Lagjja nr 2,Kavaje,autostrada Kavaje-Rrogozhine,objekt 1 kateshe ,me zone kadastrale nr 8551,nr pasurise 5/116 me objekt aktiviteti Prodhime inertesh, rere, çakull, gure, mermer, etj.Prodhim e tregetim materiale ndertimi dhe materialeve te ndryshem industriale,prodhim e tregetim me shumice e pakice i pllakave te te gjitha llojeve dhe dimensioneve. .ImportEksport makineri , pajisje e materiale ndertimi, germime dheu, transport mallrash te ndryshme etj.Nyje betoni.njëkohësisht në të njëjtin nipt me nr  K92521803I është dhe aktiviteti në Golem; Hotel 5 Katesh – Papafingo-Podrum, zona kadastrale nr.1791, pasuria nr.101/34.

Vëllezërit Arian Xhihani dhe  Zamir Xhihani janë subjekt i ligjit Antimafia dhe njëkohësisht dhe ligjit për KCK dhe detyrimisht do tju nevojitej mbrojtje

Vëllezërit Arian Xhihani dhe  Zamir Xhihani, si investimin e tyre më të mirë është investimi për të vendosur në krye të drejtësisë Komisioneren  Etleda Çiftja e cila në ditët e sotmeme pozicionin e punës që ka  mund ti mbroj vetëm me prezencën e sajë pa diskutuar këtu për ndikimet që mund të kryej.

Etleda Çiftja  është në kupolën e kontrollit të Drejtësisë ,e vendosur në dukje nga trafikantët Xhihani dhe ajo që është më skandaloze për këtë subjekt është fakti së Etleda Çiftja kontrollon drejtësinë me notë kaluese 5 në fakultetin e Drejtësisë dhe nuk I dihet se për sa kohë do të qëndrojë e inkriminuar në procesin e vettingut.