Dheu i zi pjell flori/ Kristaq Kotros si tremben sytë nga drejtësia

Pak kohë më parë në bazë të informative të ardhura pranë portalit In-front.org doli në pah një fakt tronditës në lidhje me të ashtëquajturin Kristaq Kotro.

Ngjarja e rëndë e ndodhur në vitin 2011, nuk doli para drejtësisë dhe çështje u mbyll pa u hapur kurrë.

Por çfarë ndodhi konkretisht? Krimineli Kristaq Kotro porositi kokainë nga Kolumbia dhe e solli atë në Shqipëri me anë të vajit të palmës. Kokaina ishte e tretur në vajin e palmës dhe peshonte rreth 200 kg. Kjo peshë do të përkthehej në një shifër marramëndëse parashë që do i përfitonte Kristaq Kotro.

Gjithashtu Kristaq Kotro pavarësisht se në bazë të përgjimeve më shoferin e kamionit ku e pyeste për kamionin, për fuçirat me vaj, paturpësisht mohoi akuzat. Për më tepër i’a hodhi të gjithë fajin përsipër shoferit të kamionit.

Po pse policia nuk heton? Për çfarë arsyesh është bërë aleat me kriminelët dhe narkotrafikantët?

Sa kohë duhet të presim që drejtësia të bëj si duhet punën e saj? Kështu ndodh kur në krye të Vettingut janë komisioner të inkriminuar dhe të lidhur me krimin.