E fundit/ “Duart e krimit mbi bashkinë e Fierit”, Petro Koçi mbërrin në SPAK

Deputeti socialist Petro Koçi ka mbërritur në SPAK.

Kujtojmë që prokuroria nisi verifikimet për denoncimet publike të tij, i cili deklaroi se në Fier duart e krimit janë shtrirë mbi financat publike.

Sipas burimeve zyrtare të SPAK pas këtyre deklarimeve janë duke u kryer verifikime për tenderët dhe menaxhimin e financave publike të bashkisë, ndërsa sot do të merret dëshmia e Koçit mbi dijeninë dhe informacionet që ka në lidhje me këtë denoncim që bëri.