E fundit/ Mbërrin në Rinas avioni me 192 mijë doza të vaksinës kineze

Ka mbërritur në Rinas avioni në të cilën ndodhen vaksinat kineze anti-COVID.

Kryeministri Edi Rama pak orë më parë nga Stambolli, ku shkoi për një vizitë 1 ditore, tha se do të sillte sot në Tiranë 192 mijë vaksina kineze të “Sinovac”.

Rama njoftoi se kishte siguruar 1 milionë vaksina kineze dhe se gjysëm milionë doza do të mbërrijnë brenda 60 ditësh.

“Kemi siguruar 1 milionë vaksina të tjera. Kontraktuam për momentin gjysëm milionë doza brenda 60 ditësh. Sjellim sot në Tiranë 192 mijë

*Për më shumë pas pak orësh në Rinas dhe kur ju them do t’ia dalim, mos e dyshoni kurrë që do t’ia dalim” thuhej një njoftimin e Ramës.