E tmerrshme/ Flakin të drejtët jashtë vetting-ut

Është e paimagjinueshme sesi ditën e sotme Komisioni i Pavarur i Kualifikimit njoftoi vendimin për Arben Allajbeu dhe vendosën ta shkarkojnë atë nga detyra të subjektit të rivlerësimit, z. Arben Allajbeu, prokuror pranë Prokurorisë së Rrethit Tiranë.

Mesa kuptojmë ligjet po zbatohen pas qejfit të znj. Xhensila Pine e cila është e lidhur me krimin,  znj.Etleda Çiftja e cila bashkëpunon me krimin e organizuar, me vëllezërit Xhihani të cilët janë subjekt i ligjit Antimafia dhe njëkohësisht dhe ligjit për KCK. Një tjetër shkelëse e ligjit është znj. Pamela Qirko anëtare, e cila me anë të vendimit të dhënë ka dashur të flakë jashtë njerëzit e drejtë, që respektojnë ligjet dhe ta formojmë vettingun me llumin e prokurorëve të korruptuar.

Një vendim qesharak ky për Arben Allajbeu-n, i cili është person që gjithmonë ka deklaruar të drejtën dhe ka qenë në anë të ligjit, por këto janë vendimet që merren nga mafia.