Ekskluzive/ Plani i arratisjes së Çekajt dhe Pjetrit/ Shkon në 8 numri i efektivëve nën hetim, çfarë ndodhi 1 ditë para?

Shkon në 8 numri i efektivëvë të Policisë së Burgjeve të vënë nën hetim nga Prokuroria nën dyshimin e shpërdorimit të detyrës për planin e arratisjes së Arbër Cekajt dhe Fatmir Pjetrit.

Sipas burimeve për infront.org, disa të paraburgosur kanë deklaruar se një ditë para ngjarjes kanë dëgjuar zhurmën e një droni mbi burg. Ky informacion është duke u verifikuar nga Prokuroria e Tiranës, e cila ende nuk ka një konkluzion, nëse këto deklarime qëndrojnë apo jo.