Enkeleida Hoxha, gjyqëtarja e Krujës kërkon më shumë kohë

Në seancën dëgjimore, në Këshillin e Lartë gjyqësor , inspektori ri i Lartë i Drejtësis Artur Metani asistoi për shqyrtimin e masës disiplinore “Shkarkim nga Detyra “ për Enkelda Hoxhan.

Ajo i kërkoi kohë KLGJ-së për të përgatitur parashtresat e saj për raportin hetimor të paraqitur nga ILD, në një njoftim për mediat, Metani u shpreh se ishtë dakord me kërkesën e gjyëtares .

Kërkesa e magjistratës  është pranuar nga  Këshillli i Lartë Gjyqësor dhe caktoi seancën e radhës dëgjimore më 29 Janar ora 11:00.

Gjyqtarja e Krujës ka dhënë vendime që diskreditojnë figurën e gjyqtarit, duke liruar nga burgu ish-anëtarin e bandës së Durrësit Endrit Doklen, si dhe Hekuran Billën, që më pas mbeti i vrarë në Qershor të këtij viti në Tiranë. –kanë njoftuar ILD