Erdogan mbanë anën e Putin/ Fjalët e Biden janë të pranueshme dhe të papërshtatshme

Presidenti turk, Rexhep Tajip Erdogan ka komentuar ‘përplasjen’ mes Presidentit amerikan Joe Biden dhe ai rus Vladimir Putin. Reuters shkruan se, Erdogan i ka konsideruar si të papërshtatshme dhe të papranueshme fjalët që Biden i tha Putin-it.

Biden ku u puet në një intervistë a besonte se Putin ishte vrasës e pohoi atë, duke thënë se ai është i pashpirtë dhe se do të paguaj çdo gjë që ka bërë. Ndërkohë nga ana tjetër Putin i ka ironizuar deklaratat e Biden duke thënë se çdo kush mendon për vetën e tij kur flet.