Eskluzive:Prokurori kalon vetingun por në vështërsi me covidin

Drejtuesi i Prokurorisë së Apelit të Gjirokastrës, Gjon Fusha u konfirmua në detyrë .

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit vendosi të transferojë dy çështje hetimore për inspektim nga Inspektori i Lartë i Drejtësisë.

Procesi i vetingut për prokurorin Fusha u krye nga Genta Tafa Bungo, Suela Zhegu dhe Pamela Qirko. Gjatë seancës dëgjimore në KPK, prokurori Fusha u përball me dy raporte të ndryshme të Drejtorisë së Sigurimit të Informacionit të Klasifikuar, të cilat hidhnin dyshime mbi hetimin e dy çështjeve penale

Por ditën e sotme prokurori Fusha po kalon sfiden me Covid 19 I cili në orët e para të mëngjesit transferohet nga Gjirokastëra për në spitalin infektiv Covid në Tiranë