Foto:Dënohet me 1 vit burg drejtuesi i lartë i IMT .

Nga Gjykata e Rrethit Gjyqësor Vlorë është dënuar me 1 vit burg drejtuesi i lartë i IMT Himarë i cili sipas kësaj gjykate dhe pikërisht Gjyqtar Albert Spiro ,  shtetasi Renato Hodaj,  ka shpërdoruar detyrën.

Proçedimi penal ka filluar në bazë të kallzimit penal të bërë nga Viktima Akuzuese Leko Lati ,në ngarkim të pandehurit Renato Hodaj pasi ky i fundit ka mbajtur procesverbal.

Shtetasi Renato Hodaj drejtuesi i lartë i IMT Himarë ka prishur në mënyrë të pa ligjshme shtëpinë e shtetasit Leko Lati duke e lënë në mes të  katër rrugëve.

Burime nga SPAK dhe nga ana e Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Vlorë nab ëhet me dije se kundër shtetasit Renato Hodaj janë dhe disa procedime të tjera për veprat penale të Korrupsionit dhe të shpërdorimit të detyrës.