Foto:Eni Çobani , sot feston ditëlindjen

Zonja e ekranit, Eni Çobani, vazhdon edhe më tutje të jetë fuqishëm pjesë e emisionit “E Diela Shqiptare”, duke trajtuar raste nga më të ndryshmet te rubrika “Shihemi në gjyq”,

E sot më shumë e kurrë Eni ka arsye për të qenë e lumtur, pasi pikërisht sot ajo feston ditëlindjen.

Me këtë rast dhe ne i urojmë shëndet e gjitha të mirat në jetë…