(Foto)Salillari uzurpoi kanionin e lumit Sinec/ Pezullohen punimet brenda zonës së mbrojtur të kategorisë së tretë

Janë pezulluar punimet në kanionin e lumit Sinec pasi Administrata e Zonave të Mbrojtura Elbasan ka verifikuar se kjo zonë është monument i mbrojtur i kategorisë së tretë.

Burimi i Sinecit në fshatin Lumas të Kuçovës për një kohë të gjatë u shndërrua në mollë sherri mes banoreve dhe firmës Salillari, e cila muaj më parë ka nisur të kryejë punime në zonë, duke i prezantuar ato si zbatim të një projekti për ndërtimin e një ujësjellësi.

Vijon…