(FOTO)Skandali sekśuāl në zyrën e KPK-së/ Ja çfarë bën tani me jetën Hans Kijlstra

Edhe pse një grup ekspertësh erdhi për të asistuar mbarëvajtjen e procesit të Vettingut, gjërat nuk rezultuan ashtu sic dukej.

Duhet theksuar se skuadra përfaqësnte një ekspertizë të gjërë me specializime në fushën e  trafikimit të qënieve njerëzore, krimit të organizuar dhe marrëdhënieve ndërmjet gjyqësorit dhe medias, të cilat janë fusha shumë të rëndësishme për kontekstin shqiptar.

Por çfarë bëri Hans Kijlstra? As kualifikimet në poste si gjyqtar i Gjykatës së Rrethit të Amsterdamit dhe kryetar i dhomës për ekstradimet dhe Urdhër Arrestet Evropiane. Ekspert i trafikimit të qënieve njerëzore, nuk mjaftuan për ta bërë atë human.

Skandali seksual me një punonjëse në zyrat e KPK-së tronditi opinonin publik. Koha ka kaluar dhe mesa duket Hansi e ka harruar të shkuarën e tij në Shqipëri. Ai vazhdon jeten i qetë në shtetin Gjerman ku punon edhe në fushën e biznesit dhe madje është shumë aktiv në rrjetet sociale ku shtiret sikur asgjë ska ndodhur duke harruar edhe fëmijën që braktisi në Shqipëri. Për më tepër shikoni fotot.