FOTO:Xhemi Shehu, se*ksi përqafon Salsano Rrapin….

Bukuroshja Xhemi Shehu, nw forma shumë se*ksi përqafon kolegun e sajë Salsano Rrapin duke u fotografuar , dhe më pas e poston në profilin e sajë në facebook , theksojmë se Xhemi Shehu dhe Salsano Rrapi punojnë se bashku ne TOOP Chanal dhe prezantojnw emisonin portokalli