Hakerat e sulmojnë në Instagram, Luana Vjollca e revoltuar: Latë nam, dështakë

Moderatorja Luana Vjollca ka shpërthyer e revoltuar në rrjete sociale ndaj ‘hakerave’ të cilët i kanë mbyllur disa faqe që fansat e saj kanë hapur për të në Instagram. Luana shkruan se prej 6 muajsh ka disa persona që ndjekin “këmba këmbës” fansat e saj që hapin faqe në Instagram dhe ua mbyllin.

Ajo ka publikuar në Instagram një video të realizuar nga fansat, ku renditen dhe faqet që janë mbyllur.

Shikoni jetën tuaj!!! Kaloi 6 muaj që rrini para kompjuterit duke parë cila faqe luanator hapet që ta mbyllni. Latë nam, dështakë!!! Tërë jetën bashkë. Familjen se përçan dot askush!!! Punoj për ju. Luftoj me ju. Ishte diçka e përhershme”, shkruan Luana.