Himni në lokal pas orën 22:00/ Lirohen në orët e para të mëngjesit 4 të shoqëruarit në Vlorë, si plasi protesta

Është shoqëruar me protestë ndalimi i pronares se një lokali në Vlorë, pasi në shenjë kundërshtie për orën policore, shumë biznese vendosën himnin kombëtar.

Ngjarja në fjalë ndodhi vetëm pak minuta para orës 22:00, orar kur edhe ndalohet muzika në lokale, ndërkohë që në këtë biznes thuhet se muzika qëndroi edhe pak pas këtij orari.

Të shumtë ishin qytetarët që u mblodhën para komisariatit të Vlorës, nga ku kërkuan lirimin e zonjës dhe 3 tre personave të tjerë, e cila u shoqërua nga dhjetëra efektivë policie.

Mësohet se në orën 3:00 u bë e mundur lirimi i 4 të shoqëruarve, mes tyre pronari tjetër dhe dy punonjësit.