Ilaçet natyrale që ndihmojnë në shërimin e tumoreve

Tumoret, beninje ose malinje, gjithsesi se janë sëmundje komplekse, por me rëndësi është të kuptohet se i kanë armiqtë në natyrë. Ja disa mënyra të thjeshta që mund të ndihmojnë në shërimin e sëmundjeve kancerogjene.

BIMA SANGUINARIA

Bima Sanguinarinë (lat. Sanguinaria canadensis) rritet në pjesën evropiane të Rusisë, Ukrainës dhe Kaukazit, e përmban alkoolin e quajtur sanguinarinë. Ky alkool vret qelizat e kancerit. Mund ta merrni në mënyrë orale dhe të vendoset në lëkurë si ilaç kundër kancerit të lëkurës dhe formave të jashtme të kancerit.

KËRPUDHA “CHAGA”

Është vërtetuar se kjo kërpudhë ndryshon sistemi imun dhe përmban veti të shumta kundër kancerit, dhe konsiderohet si luftues natyral kundër tumoreve, falë acideve që përmban, që parandalon formimin e qelizave kancerogjene, duke mbrojtur qelizat e shëndetshme. Ndikon kundër kancerit të gjirit, vezoreve, qafës së mitrës, prostatës, mushkërive, lukthit, trurit. Shëron edhe leukeminë, melanomën dhe limfomën.

LIRI

Kombinimi i vajit të lirit dhe djathit të ri trupit i sjellin shumë aminoacide esenciale dhe lipo-proteinat që reduktojnë tumoret dhe përtërijnë shëndetin.

BROKOLI

Brokoli në përmbajtjen e vet ka sulforofan, i cili jo vetëm se vret qelizat e kancerit, por e parandalojnë rritjen dhe përhapjen e tyre nëpër pjesët e tjera të trupit, dhe këtë për disa lloje të kancerit. Do të ishte mirë që për çdo ditë të pini nga një gotë me lëng brokoli.