Ilaçi natyror për lënien e duhanit

Pirja e duhanit është një shprehi shumë e keqe dhe e dëmshme, e cila është vështirë që të largohet. Për këtë shkak, ua prezantojmë një recetë për përgatitjen e një preparati të shëndetshëm, i cili mund t’ju ofrojë ndihmë të madhe për lënien e duhanit.

PËRBËRËSIT:

Gjysmë grejpfruti Gjysmë portokalli 30 ml vaj kokoje 5 g origano 20 ml çaj të kamomilit 30 ml vaj të jojobës 30 ml vaj të ullirit.

PËRGATITJA:

Shtrydheni lëngun e grejpfrutit dhe portokalli. Përzieni ata me përbërësit e tjerë dhe përzieni derisa ta fitoni një masë homogjene. Qiteni këtë masë në enë adekuate, për ta pasur gjithmonë të gatshme për përdorim. Kur ta ndieni nevojën për cigare, lyejeni pak nga kjo substancë nën hundë apo qiteni në një leckë dhe thitheni me frymëmarrje.