Ja cila është aktivistja e njohur për teatrin.

Ardiana Kalaja është aktivistja e njohur për teatrin, e cila ka qënë mjaft aktive duke u bërë barrjerë shum e fortë në mbrojtje për të mos lejuar mafien që të prishin vlerat artistike dhe kulturën Shqiptare, pavarsisht se kazma e diktatorit Rama nuk pyeti për vlera të artit dhe për dhimbjet që i ka shkaktuar artistëve shqiptar, të cilët janë të diskriminuar në paga dhe në vlersimin që ju bëhët atyre, të krasuar me artistë të vëndeve fqinje
Është turp që shteti ynë paguan një aktor si Mehdi Malkja 30.000 lek të vjetra , dhe pa pik turpi dhe karakteri i prish shtëpinë e tijë, ku është rritur , dhe ka argëtuar me mijra të rinj Shqiptarë.
Por cila është aktivistja e njohur për teatrin Ardiana Kalaja
Ardiana Kalaja, është një financiere shumë e zonja dhe punon si eksperte në Gjykatat e Republikës së Shqipërisë duke i dhënë një zgjidhje 1001 halleve të njerëzve në konflikte gjyqësore.