Ja gjendja e SHBA-së në luftë me armikun e padukshëm, Shënohen 142,511 raste të reja dhe …

Gjatë 24 orëve në Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë shënuar 142,511 raste të reja me koronavirus dhe  3,990 pacientë me covid kanë humbur jetën.

Gjithashtu në  Sao Paulo në Brazil janë konfirmuar edhe tre raste të variantit të ri të Covid-19 të identifikuar në Amazon, i njohur si P.1.

Ishte Japonia vendi i parë që identifikoi më 10 janar mutacionin e udhëtarëve nga Manaus.

Bota po përjeton një kaos të vërtetë dhe duket se armiku i padukshëm po vë në kolaps të gjithë botën.