Ja kush fshihet pas skicimit në letër të Reformës në Drejtësi

Vettingu ose ndryshe reforma në drejtësi është bërë pazarë nga qeveria aktuale. Komisioni intervistoi të gjithë kandidatët, më 28 shtator 2018. Komisioni i rekomandon Asamblesë Parlamentare, me shumicë të madhe, z. Darian Pavli si kandidatin më të kualifikuar  por në fakt Pavli u zgjodh për tjetër arsye. Darian Pavli u zgjodh si marionetë e qeverisë aktuale për tI shërbyer pasi as vetë  Darian Pavli nuk e kishte menduar se ditën që do të merrte një nga vlerësimet më të rëndësishme në jetë.

George Soros është kujdesur që të përzgjedhë në Gjykatën Europiane të Drejtave të Njeriut një person me ndikim të fortë siç është Darian Pavli, dhe me anë të ndikimit të tij në gjykatëne  Strasburgut do ta kenë më të lehtë të vazhdojnë planet e tyre. Duket qartë  një konflikt interesi dhe grumbulli i peshqeve  të mëdhenj.