Ja si tentoi të fshihte paturpësisht pasurinë komisionerja “fatlume” e KPK-së

Mesa duket mashtrimet, hipokrizitë dhe maipulimet nga ana e komisionerëve të Vettingut nuk kanë të sosur.

Në bazë të informatave që kanë ardhur pranë portalit infront.org Genta Bungo ka arritur të krijoj një pasuri të paimagjinueshne me anë të korrupsionit për favore brenda KPK-së.

Pa pikë mëshire la të shoqin të dergjet akoma pa u futur në varr dhe u nis për në KPK për të mbyllur pazaret me gjykatesit e korruptuar.

Komisioneres i është rritur goxha numrat në llogarinë e saj bankare, ndër të cilat edhe një depozitë bankare me gjendje 10 000 000 Lekë.