Joe Biden ndan lajmin e trishtë, i ngordh qeni me të cilin kishte jetuar prej vitesh

Presidenti i SHBA-së, Joe Biden ka ndarë me të gjithë lajmin e tij të hidhur. Ai ka humbur qenin pastor gjerman i quajtur Champ, me të cilin kishte jetuar prej 13 vitesh.

Biden thotë se e gjithë familja humbi shokun e dashur për të cilin do e marrë malli. Në fakt, Champ nuk është qeni i vetëm që jetonte në Shtëpinë e Bardhë pasi aty ka dhe një pastor tjetër.

“Familja jonë humbi shokun tonë të dashur Champ sot. Do të më marrë malli për të.

Në momentet tona më të gëzueshme dhe në ditët tona më të pikëlluara, ai ishte atje me ne, i ndjeshëm ndaj çdo ndjenje dhe emocioni tonë të pashprehur. Ne e duam djalin tonë të ëmbël, të mirë dhe do ta humbasim atë gjithmonë.

Edhe kur forca e Champ u dobësua në muajt e tij të fundit, kur hynim në një dhomë, ai menjëherë tërhiqej lart, bishti i tij tundte gjithmonë dhe na bënte një gërvishtje të veshit ose një fërkim barku. Kudo që të ishim, ai donte të ishte , gjithçka ishte menjëherë më mirë kur ai ishte pranë nesh”, thuhet në deklaratë.