Këngëtarja shqiptare publikon foto nga e kaluara

Këngëtarja e njohur ka hapur arkivat.

Këngëtarja e njohur shqiptare, Besa Kokëdhima, si duket është bërë nostalgjike për kohën e shkuar.

Ajo i ka publikuar disa fotografi nga e kaluara dhe nëpërmjet tyre tregon se si është dukur kur ka qenë fëmijë.

“Unë e vogël. Nënë, babi, ju dua perlat e mia”, ka shkruar këngëtarja pranë postimit të bërë në Instagram.