Kërcënohet me jetë presidenti Aleksandër Vuçiç

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç është kërcënuar me vdekje, raportojnë mediat serbe.

Gjitahhstu në lidhje me këtë lajm kanë reaguar në rrjetet sociale, zëvendësministret Zorana Mihajloviç dhe Maja Gojkoviç, të cilat kanë dënuar kërcënimet me vdekje që i janë bërë Vuçiçit përmes rrjeteve sociale.

“Gjithkush ka të drejtë për pikëpamjet e tij, të pajtohet ose të mos pajtohet me politikën e dikujt, por kur dikush kërcënon presidentin e Serbisë me një plumb, nuk është një ndryshim mendimi, por gjuhë urrejtjeje dhe kërcënime me vdekje,” tha Mihajloviç.

Ajo tha se autoritetet kompetente duhet të reagojnë ndaj kërcënimeve të tilla.