Kim Jong-Un shfaqet i dobësuar, populli “qan” për diktatorin

“Nuk e kishim parë kurrë kaq të dobësuar, të gjithë u mërzitëm, dhe filluam të qajmë”.

Përshtypjet e punëtorit koreano-verior në një interviste televizive në kanalin shtetëror, që i referohen liderit suprem të atij vendi, Kim Jong-Un, përbëjnë një ngjarje të rrallë në pothuajse 7 dekadat e fundit.

Të japësh përshtypje negative për lidershipin komunist është diçka e pamundur edhe për t’u menduar, në vendin aziatik, por kohët e fundit po dalin pamje gjithmonë më të shumta të Kim Jong-Un ku duket qartë një humbje peshe domethënëse.