Komisionerja Firdes Shuli gjithmonë e gatshme për të pritur të pandehurit në zyrë

Komisionerja Firdes Shuli është e diplomuar “Jurist” në vitin 1988 në Fakultetin e Shkencave Politike-Juridike, Universiteti i Tiranës.

Në qershor të 2017, komisioneria Shuli, me vendim të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, u zgjodh si Komisionere në Komisionin e Pavarur të Kualifikimit.

Portali In-Front.org ka bërë me dije dhe ditë më parë se në një mbledhje të zhvilluar online me  Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, komisionerja Shuli është paraqitur denjësisht me anë të një pikture nudo, të cilën e mbante të vendosur në murin e studios.

Komisionerja Shuli mesa duket ka ngatërruar dhomën e gjumit me zyrën e punës pasi në vend të Ismail Qemalit, mban foton nudo.

Na çudit fakti që piktura nudo u hoq nga zyra e komisioneres nga ana e Genoveva Calavera dhe që i është lënë në ruajtje ekspertit  ndërkombëtarë pjesë e Operacionit Ndërkombëtar të Monitorimit (ONM) është dhe Hans Kijlstra, gjyqatër i Gjykatës së Rrethit të Amsterdamit dhe kryetar i dhomës për ekstradimet dhe Urdhër Arrestet Evropiane. Ekspert i trafikimit të qënieve njerëzore.

Firdesi është e njohur për bëmat e saj në zyrë me të pandehurit. Komisioni është kthyer në turp të drejtësisë shqiptare pasi po bëjnë si i do qejfi.

Komisionerja Shulias nuk e vuri ujin në zjarr për ta hequr pikturën nga muri, por mesa duket e ka dëshiruar pikturën si një shenjë për t’i treguar të pandehurve që ajo është në zyrë për çdo nevojë të tyren.