Komisionerja Genta Bungo aleate me sytë nga krimi/ Përdor Vettingun për tu pasuruar

Genta Bungo është një ndër njerëzit më të krimbur brenda Vettingut dhe përsëri flet dhe vendos në emer të shumë prokurorëve apo gjyqtarëve të tjerë.

Në bazë të informatave që kanë ardhur pranë portalit infront. Org Genta Bungo ka arritur të krijoj një pasuri marramendëse me anë të korrupsionit për ndereve që u bën gjyëqtarëve apo prokurorëve të korruptuar për të dal të pastër nga Vetting.

Ajo edhe pse  ka një eksperiencë të gjatë si lektore, në universitete të ndryshme publike dhe jopublike të vendit që nga viti 1996 deri në vitin 2016, përsëri blihet dhe shitet pa pikë problemi. Çudia më e madhe e komisioneres Bungo ishte fakti se la të shoqin ditën e varrimit, pa e dërguar në varrim dhe mori rrugën për në zyrën e KPK-së.  Fill pas kësaj ngjarje komisionerja iu rrit edhe parate ne llogarine bankere pasi ajo dispnon një llogari me gjendje 10 000 000 Lekë.