Komisionerja Genta Tafa Bungo biznes me fatin e njerëzve

Genta Tafa Bungo mbajti detyrën e kryetares së Komisionit të Pavarur të Kualifikimit. Komisionerja Genta Tafa Bungo është përfolur shpesh herë për moton e saj nga e cila nuk heq dorë dhe vazhdon çdo ditë e më tepër ta vërë në plan. Portali In-Front.org nga informacione konfidenciale ka marrë dijeni se Genta Tafa Bungo po pastron lekë në mënyrën më të fëlliqur të mundshme.

Rasti i saj i fundit, i dokumentuar dhe deklaruar pa turp nga komisionerja Genta Tafa Bungo, është rasti i vdekjes së bashkëshortit të saj, i cili ndërroi jetë.

Genta ka pritur njerëz për ngushëllime dhe ka bërë goxha lekë. Nuk qeshet me të keqen e tjetrit, por sipas Genta Tafa Bungos e keqja paska dhe anën e saj pozitive, pra para. Fiks në plagë të Gentës, që e ka pikë të dobët lekun. Zonja e hekurt edhe ditën që e la bashkëshorti fitoi pak me moton e saj, mori të ardhura si ndihma nga familjarët dhe miqtë për fatkeqësinë e humbjes së të shoqit, shuma 954 500 Lekë, 600 Dollarë dhe 820 Euro.

Komisioneres i është rritur goxha numrat në llogarinë e saj bankare, ndër të cilat edhe një depozitë bankare me gjendje 10 000 000 Lekë. Edhe nuk mbaron me kaq, ama komisionerja sypatrembur vazhdon rrugen e qetë drejt krimit, pa i interesuar asgje, as ligji për të cilin është shkolluar.