KQZ vendos sot fatin e Albin Kurtit

Sot më 22.01.2021, Komisioni i Zgjedhjeve në Kosovë do të mbajë seancën e rradhës, për të vendosur fatin e Albin Kurtit dhe të 46 kandidatëve të tjerë.

Vendimi për certefikimin e tyre do të merret nga KQZ e cila vendos me vota.

Redaksia jonë do t’ju informojë sërish mbi fatin e Albin Kurtit.