Kush po nusëron në KPK?

Çudirat janë të shumta që ndodhin në vendin tonë, por ajo që është më tepër skandaloze është mënyra sesi zgjidhen drejtuesit që duhet të gjykojnë “bukëshkalët” e ligjit.  Sipas një statusi në facebook, të muajit Dhjetor 2020 të ish kryeministrit Sali Berisha, në të cilën një qytetar denoncon Pamela Qirkon si të ngelur në klasë; askush nuk e vë ujin në zjarr për të shkarkuar nga detyra e kryetares Qirkon, pasi përveçse studente ngelëse është pjesë dhe e aferave të tjera korruptive.

 

Më poshtë do të gjeni edhe njëherë statusin e Berishës.

Siç e shikoni, shkollimi i kryetares  Qirko ka zgjatur 5 vite, në vitin 1996 deri në vitin 2001, ndërkohë që studimet në atë kohë ishin 4 vite. Epo nuk besojmë te shfajësimet as të kryetares e as të ndonjë tjetri, por mesa duket Pamela Qirko e ka marrë shtruar dhe po nusëron në KPK, përderisa ka motër Belinda Ballukun.