Ky është Dor Lushi, burri i Olta Gixharit që është gati të sakrifikojë 1 milionë euro për të fituar çmimin e madh 100 mijë euro 

Ky është Dor Lushi, burri i Olta Gixharit që është gati të sakrifikojë 1 milionë euro për të fituar çmimin e madh 100 mijë euro

Ky është Dor Lushi, burri i Olta Gixharit që është gati të sakrifikojë 1 milionë euro për të fituar çmimin e madh 100 mijë euro

 

Zbulohet për herë të parë burri sekret i Olta Gixharit, me të cilin ka një fëmijë dhe që i ka dhënë një mbështje aktores.

Ai është Dor Lushi nga Shijaku, por që punon në Spanjë, ku njihet si biznesmen.

Ditën e djeshme opinionistja e BBV, Zhaklinë Lekatari akuzoi Dorin se kishte tentuar që ta blinte, por që mē pas e mohoi vetë këtë pretendim.

Nisur edhe nga një letër plot emocion që i ka dërguar aktores, Dor Lushi duket një burrë i dashuruar pas Olta Gixharit, gjë që nuk përputhet me përshkrimin e ashpër që i bëri kritikja e emisionit Zhaklinë Lekatari.