Lamtumira e Trump/ Greta Thunberg zgjedh mënyrën origjinale për ta përshëndetur

Pas largimit të Trump, nuk mungoi as mesazhi ironik i Greta Thunberg.

18-vjeçarja, Greta Thunberg ka zgjedhur të bëj një postim në formë sarkastike për ti dhënë  lamtumirën ish presidentit Donald Trump.

18-vjeçarja postoi foto të ish presidentit dhe shprehet se: ‘Ai duket si një i moshuar shumë i lumtur që pret një të ardhme të ndritur dhe të mrekullueshme’!

Lufta virtuale mes Thunberg dhe Trump ka nisur që pas komenteve që Trump bëri në samitit e Davos në janar të vitit të shkuar.

Me anë të një postimi ironik në Twitter ai tha se: ‘Ajo duket si një vajzë e re shumë e lumtur që pret një të ardhme të ndritur dhe të mrekullueshme’!