Lëkundje toke/ Tërmet në Korçë

Ditën e sotme janë regjistruar lëkundje toke 5 km JP, në Nikolicë të Korçës.

Magnituda e tërmetit ka qenë 3.1 me thellësi 14 km.

Është konfirmuar që tërmeti është ndjerë në Elbasan dhe Korçë.