Luan Daci falsifikon dhe fsheh dokumenta/ Rekurs për vendimin

Luan Daci është një ndër gjyqtarët të cilët iu zvarrit çështja duke u bërë tërkuzë. Luan Daci u shkarkua në vitin 1997 për shkak të një vendimi për firmën pirmidale “Xhaferri”, të cilin e mbajtur të fshehur për rreth 6 muaj. Ky gjyqtar ka organizuar edhe një grevë në ambjentet e gjykatës së Tiranës.

Gjithashtu në intervistën e marrë për Komisionin Parlamentar ad hoc, Daci fshehu shkarkimin nga detyra duke thënë se kishte ikur me dorëheqje.

Duke qenë se dje u la në fuqi vendimi për Luan Dacin, gjyqtari foli në media se ai do të bënte rekurs, vendim haptaz të ligjshëm. Gjyqtari thotë se nuk largohet nga KPA. Ligji le të thojë ç’të dojë, unë kam 100 vota nga parlamenti, tha Luan Daci.