Marina Vjollca tejet sensuale në fotot e fundit

Marina Vjollca ka vazhduar që të postojë foto tepër interesante dhe seksi në Instagram.

Edhe këtë javë, nga vendi i njëjtë, moderatorja ka bërë foto që tregojnë sharmin e saj por edhe asetet e saj seksi.

Nusja e Kosovës ka vazhduar, pavarësisht pandemisë, emisionin e saj humoristik “Klanifornia”.