Mbetën me skaf në mes të detit, Rojet Bregdetare shpëtojnë pas 7 orësh tre turistët në Vlorë

Tre të rinjë janë shëptuar mbrëmjen e djeshme nga roja Bregdetare, pasi kishin mbetur në det afër Gjirit të Gramës.

Bëhet me dije se tre të rinjtë kishin marrë një skaf me dy motora dhe ishin nisur për në Himarë. Por difekti në dy motorët e skafit ka bërë që ata të mbeten të bllokuar në mes të detit.

Ata janë nisur në oën 18:00, ndërsa rrëth orës 20:30 kanë dhënë alarmin sos. Rojet bregdetare u nisën menjërë, ku pas 7 orësh kanë rënë në kontakt me të rinjtë.

Rreth orës 03:00 të rinjtë janë nxjerrë në bregdet shëndoshë e mirë.