Mbyllet numërimi në njësinë nr.10/ Ja rezultati përfundimtar

Në njësinë nr.10 në të cilin u implementua votimi elektronik ka dalë fitues Partia Socialiste me 6007 vota, e dyta renditet PD-AN me 4550 vota, si dhe LSI me 628 vota.

Ndër kandidatët më të votuar nga qarku Tiranë në këtë njësi, i pari me numër votash në PS ishte Fatmir Xhafaj, i cili ka mundur të sigurojë 2795, nga LSI kandidati më i votuar në këtë njësi ishte 81.

Nga Partia Demokratike Lulzim Basha mori 492 vota, Jorida Tabaku 286, Sali Berisha 238, Orjela Nebiaj mbi 480 vota. Në njësinë nr.10 rezultuan të pavlefshme 120 vota.