Mevlani sulmon Ledjanën/ Në jetën time jap shumë e marr pak

Lidhja mes Ledianës dhe Mevlanit përfundoi më shpejtë se cmund ta imagjinonim. Ish-konkurrenti 33-vjeçar ka folur edhe njëherë për këtë teksa ka qenë i ftuar në rubrikën “N’fermë”.

I pyetur se pse i është lënduar zemra, Mevlani u shpreh se  ka marrë vetë përsipër fajin.

Por e gjithë kjo dukej qartë që ishte një ironi. Sipas tij fakti që jep shumë dhe merr pak në jetë e bën atë ta ketë gjithnjë gabim.

Ai ka lënë të nënkuptohet se edhe ne raportin me Ledianën është ai që ka bërë më shumë për të, por kjo e fundit nuk ka ditur ta vlerësojë mjaftueshëm.

Edhe pse Mevlani bëri sikur nuk e kuptoi pyetjen që iu drejtua dhe nuk e pranoi konkretisht se e kishte për Ledjanën këtë deklaratë, të gjithë janë të bindur se ky ishte një tjetër thumb kundrejt  Ledjanës.