Ndryshimet në Kodin Penal për krimet zgjedhore/ SPAK cakton pesë prokurorët përgjegjës

Struktura e Posaçme Antikorrupsion, pas hyrjes në fuqi të ndryshimeve në Kodin Penal për krimet zgjedhore, ka marrë kompetencat dhe atashon pesë prokurorë që do të jenë përgjegjës për këto krime.

Drejtues në këtë sektor do të jetë prokurori Edvin Kondili. Kurse prokurorët që do të hetojnë Krimin e Korrupsionin Zgjedhor janë: Edvin Kondili, Klodjan Braho, Enkeleda Millonai, Dritan Prençi dhe Sotir Kllapi.

Kujtojmë se hetimi i krimeve zgjedhore nga ana e SPAK ishte një kërkesë e iniciuar nga Partisë Demokratike dhe LSI për të parandaluar dhe hetuar të gjithë ata të cilët do të kërkojnë para apo ndere të tjera në këmbim të votës së tyre.