Nga Shkodra në Tiranë/ Ja si e ndihmoi bashkëshorten komisioneri Roland Ilia

Sot anëtari i KPK-së, Roland Ilia ka edhe një të fshehtë tjetër që nuk i leverdis ta dijë askush pasi shkatërron edhe më shumë imazhin e tij para ligjit. Bashkëshortja e tij është tranferuar në Tiranë dhe punon ne prefekturen e Tiranës.

Ajo më parë punonte në Shkodër ama të pasurit bashkëshortin anëtar i KPK-së mund të sjell edhe shumë përfitime të tjera. Dyshimet të tilla vijnë pasi ajo është transferuar në Tiranë vetëm pas emërimit të Rolandit si anëtar i KPK.

Kujtojmë gjithashtu se komisoneri gjatë kohës që ka punuar në Shkodër është akuzuar për korrupsion dhe për paaftësi.